Tourist Center, Bailidujuan, Guizhou贵州百里杜鹃旅游服务中心建筑、室内及景观设计
       
     
TOURIST3.jpg
       
     
TOURIST5.jpg
       
     
TOURIST6.jpg
       
     
TOURIST2.jpg
       
     
TOURIST7.jpg
       
     
Tourist Center, Bailidujuan, Guizhou贵州百里杜鹃旅游服务中心建筑、室内及景观设计
       
     
Tourist Center, Bailidujuan, Guizhou贵州百里杜鹃旅游服务中心建筑、室内及景观设计

项目状态:在建
Status: Under Construction
项目面积:建筑30000平米,室内30000平米
Area: Architecture 30000sqm, Interior 400sqm
项目周期:2010年8月-
Period: August 2010-

Guizhou Baili Azalea area in Yi neighborhoods required construction of a tourist service center in the new town development center. The tourist service center consists of four buildings, which form a relationship with its surroundings. The construction arrangement also considers the terrain and reduces earthwork quantity. The formation of Yi Village building has characteristics of Yi culture in “the nine floor " concept. The Four buildings each have distinguishing feature. The A building is an arc with and atrium space with Yi architectural features. It forms a powerful lobby with. B using the common local stone, to form a rich surface texture. (cooperated with SCUT Institute of Design and Research)

       贵州百里杜鹃地区是彝族聚居的区域,需要在新城开发中心地带建设旅游服务中心。旅游服务中心包括四栋建筑,形成围合关系,同时建筑的布置考虑地形,减少土方量的同时,形成彝族寨楼的特色,同时符合彝族文化中“九层楼”的理念。四栋建筑各有特色。其中A楼为弧形,中庭空间借鉴彝族建筑特色,形成富有冲击力的大堂。B楼则考虑使用当地常见的石材,形成丰富的表面肌理。(合作单位:华南理工大学建筑设计研究院)

TOURIST3.jpg
       
     
TOURIST5.jpg
       
     
TOURIST6.jpg
       
     
TOURIST2.jpg
       
     
TOURIST7.jpg